Lyst til å ta råstilige og proffe bilder med mobilen din?
Få mine hemmelige triks nå!

«JEG BLIR ALDRI FIN PÅ BILDER»


 

Som fotograf tror jeg at det er DET jeg har hørt mest, eller at «jeg hater å bli fotografert».
Ikke noe godt utgangspunkt for meg som fotograf kanskje..

Alle mennesker er fotogene, det er min jobb som fotograf å finne den rette vinkelen for ditt ansikt og det gjelder å finne det magiske lyset. Eller at jeg kan lære DEG noen enkle tips slik at dine «selfies» blir bedre.

Du må LANGTIFRA tro at jeg som fotograf er fotogen på hvert bilde jeg tar av meg selv, selv om jeg vet hvordan bildene kan bli bedre.

Bare SE FILM HER så forstår du hva jeg mener….Hehe, ja det er lov å le…gulp!

TIPS FOR BEDRE SELFIE. from mona nordøy on Vimeo.

 

Hva er godt selvportrett med mobilkamera?Continue Reading

SOLSKINN KAN VÆRE FOTOGRAFENS FIENDE

  Her i nord ønsker vi sola velkommen og det kan kanskje være vanskelig å tenke seg at solskinn kan skape problemer når man skal fotografere.   Nå er det vinterferietid, og du skal kanskje på tur? Uavhengig av om det er på fjellet eller i varmere strøk du befinner deg, og hvis du er heldig,Continue Reading

DISSE BILDENE ER HELT UBRUKELIGE!!!!

For mange år siden før jeg var ferdig utdannet fotograf gjorde jeg en jobb for en kunde. Jeg skulle fotografere stemning av jul og interiør med mennesker i bildene. Jeg hadde leid meg alt av det beste fotoutstyret, brukte to lange dager på å fotografere dette fantastiske huset. Dette var i «gamle dager» før denContinue ReadingContinue Reading

Reklameshoot for Krafer AS.

En relativt travel helg i en garasje dypt inne i de dype skoger nærmere bestemt, Eidskogen. Her skjedde det meste, alt i fra bodybuildere i balettskjørt, til rockende pensjonister. Helgen endte med både ambulanse besøk, cupcake krig og mafia henrettelser. Så i bunn og grunn en helt vanlig arbeidshelg. Ferdig resultat kommer snart!


Lyst til å ta råstilige og proffe bilder med mobilen din?
Få mine hemmelige triks nå!