Lyst til å ta råstilige og proffe bilder med mobilen din?
Få mine hemmelige triks nå!

DISSE BILDENE ER HELT UBRUKELIGE!!!!

For mange år siden før jeg var ferdig utdannet fotograf gjorde jeg en jobb for en kunde. Jeg skulle fotografere stemning av jul og interiør med mennesker i bildene. Jeg hadde leid meg alt av det beste fotoutstyret, brukte to lange dager på å fotografere dette fantastiske huset. Dette var i «gamle dager» før den digitale verden så det var ikke helt enkelt å se hva jeg gjorde heller drev på med. Jeg ventet i tre dager på fremkalling av bildene og jeg husker godt føelsen da jeg ga over 400 papirbilder til kunden. Bilder som hun bladde raskt igjennom mens hun hele tiden sa: «Dette kan jeg ikke bruke til noe, dette er for mørkt, dette er feil farger, dette er helt ubrukelig.»

I dag fotograferer vi som aldri før, og mange bruker bare mobilkamera. Føler du at bildene du tar blir for mørke? Blir det feil farger på dem? Klarer du ikke å finne det riktige utsnittet eller stemningen? Jeg har som sagt vært der så jeg kjenner igjen følelsen selvom det er noen år siden. Jeg har laget et fotokurs hvor du får svarene på hvordan du kan ta glitrende bilder med mobilkameraet ditt. Se mer info på www.proffemobilder.no

Nå er det snart jul. Vi skal pynte, bake, springe på julebord/juleavslutninger, lage hjemmelagde julekalendere og innimellom dette skal vi kose oss å nyte adventstiden. YEAH RIGHT!! Jeg har ikke sjans.test blogg Vi prøver å holde på juletradisjonene med pepperkakebaking. Sjelden blir resultatet slik de er i de glansede interiør bladene. OH Jul med din glede….

Jeg fikk kastet en julestjerne opp i det ene vinduet til første desember og uka etter kom den andre stjerna opp. Så skal JULEKORTENE fotograferes og sendes ut til gud og hvermansen. Det var da jeg tenkte å dele dette tipset med deg slik at DU kanskje kan spare litt tid på å lage ditt eget julekort på mobilen din. TEST

HVORDAN GJØR MAN DETTE?  Det finnes et hav av fotoapper der ute, noen er GENIALE mens andre er riktig så dårlige. Jeg har lyst til å vise deg en av mine favoritt fotoapper som jeg synes er helt glitrende og spesielt til å lage ditt eget julekort. Jeg har lagd en video til deg som viser hvordan jeg har jobbet frem dette bildet i en app som heter Rhonna Design/Magic. Den kan du kjøpe for både Androide og Iphone. For Androide krever den 4.0.3 eller nyere og for Iphone iOS 6.0 eller nyere. Det kan være litt vanskelig i begynnelsen å lære seg mange av disse appene derfor har jeg lagd dette fotokurset hvordan du kan bli en så mye bedre fotograf med mobilkamera ditt. I kurset lærer jeg bort hvordan du fotograferer på en optimal måte samt hvilke fotoapper som er helt geniale og hvordan du kan bruke dem slik at bildene dine blir mye bedre. Info på kurset finner du på www.proffemobilder.no test 3

Hvis du har lyst til å se videoen hvordan jeg har redigert dette bildet som til slutt ble et julekort finner du den her På YouTube: Proffemobilder/hvordan lage et julekort. Hvis du vil laste ned disse appene anbefaler jeg å kjøpe hele pakken med begge disse appene, man kan i tilegg kjøpe flere design pakker innenfor appen.

Føler du at du har alt klart til jul? Er alle gaver kjøpt inn og ferdig pakket inn? Legg gjerne igjen en kommentar til meg.

Kjenner du noen som kan ha nytte av dette tipset mitt så blir jeg kjempe glad hvis du vil dele bloggen min .

Hvis du vil ha flere av mine fototips så legg igjen navn og email på www.proffemobilder.no Der har jeg også venteliste på Fotokurset mitt.

Stor førjuls klem fra fotografen Mona.

Comments

comments

2 Responses to DISSE BILDENE ER HELT UBRUKELIGE!!!!

  1. Rønnaug Marie Kjærstad sier:

    Tusen takk for dine fototips!! Har jo fulgt deg gjennom alle år, sett din utvikling…amazing!Nå har jeg stor glede av det du deler av kunnskap med oss «vanlige» ikke proffe! Det er jo helt genialt det du lærer bort!! Jeg Har blitt helt «avhengig» av de appene du tipser om, og bruker de daglig! jeg føler større glede allerede med min «hobbyfotografering»..Gjett om jeg gleder meg til Kurset!! Tusen takk for at du gir meg fotogleden tilbake!!

  2. Monica sier:

    Dette var gøy!!!! Så mange varianter man kan bruke på et enkelt bilde for å få et proft resultat 🙂 Takk for tips og trix og en super blogg Mona 😉

Leave a reply


Lyst til å ta råstilige og proffe bilder med mobilen din?
Få mine hemmelige triks nå!