Lyst til å ta råstilige og proffe bilder med mobilen din?
Få mine hemmelige triks nå!

Foredrag

Jeg elsker å holde foredrag!

Jeg holder foredrag om ulike temaer fra min karriere og jeg lærer bort fototips. Det helt nye er at jeg holder foredrag om å ta helproffe og supre bilder med smarttelefonkameraer og apper. Her kan du lese videre fra en foredragspresentasjon om meg:

top

”Mona Nordøy er en prisvinnende fotograf fra Kongsvinger som studerte fotografi ved det anerkjente Center College of Design i Los Angeles, USA.

Monas karriere er som et tosidig eventyr med røde løpere og livsfarlige oppdrag i dypeste Afrika. På den ene siden har hun ærefulle oppdrag med å portrettere kjente og kjære skuespillere, musikere, idrettsstjerner, tv-personligheter, kongelige og rivende dyktige gründere av alle slag. På den andre siden, har hun gjennom sin 15 år lange karriere vært lidenskapelig opptatt av å vise oss sannheten om hva som virkelig foregår rundt omkring gjennom sine dokumentarer fra hele verden.

Da hun atter en gang la ut for å dokumentere virkeligheten med kameraet sitt, denne gangen borgerkrigen og barnesoldatene i Sierra Leone, møtte hun en ung kvinne, Marion, som hun knyttet tette bånd med. Alle de sterke opplevelsene fra dokumentarjobbene fikk Mona til å innse at hun ikke hadde rett til å glemme disse menneskenes skjebner. Vel tilbake i Norge bestemte Mona seg for å hjelpe Marion og barna til å få et bedre liv gjennom et prosjekt for å bygge hus til kvinner og barn med amputerte lemmer. Hun holdt en suksessfull fotoutstilling som hun kalte ”Under samme himmel”. Mona samlet inn over hundre tusen kroner, som hun donerte i sin helhet til prosjektet. To år senere besøkte hun Marion for å feire innvielsen av hennes nybyggede hus. Det ble et hjertevarmt gjensyn og en herlig overraskelse at Marion hadde oppkalt hjemmet sitt etter Mona og datteren hennes.

fore2

Basert på erfaringen med å fotografere alle ulike typer av modige og hardtarbeidende mennesker, fikk Mona til å innse den enorme innflytelsen et eneste individ faktisk har. Sannheten om at vi alle bare er en person, og at hver og en av oss teller og har betydning, og at vi kan utføre store livsendrende hendelser alene, har skiftet Monas hovedfokus til å portrettere gründere. Mona har et helt unikt øye for å fange hver enkelt persons unike sett av karakteristikker. Når portrettene virkelig representerer hva mennesket og brandet står for begynner store ting å skje. Gründerne tiltrekker seg de rette menneskene de trenger for å nå sin visjon og misjon i livet. Det er virkelig en sann lidenskap for Mona å hjelpe gründere med å få budskapet sitt ut i verden, slik at de kan tiltrekke seg målgruppen sin og dermed igjen hjelpe og veilede alle menneskene som trenger og ønsker dem.”

Jeg gleder meg til å høre fra deg og om ditt arrangement, så ser vi om temaene og budskapene våre matcher.

Ha en glitrende dag!

Mona

Fore3


Lyst til å ta råstilige og proffe bilder med mobilen din?
Få mine hemmelige triks nå!