Lyst til å ta råstilige og proffe bilder med mobilen din?
Få mine hemmelige triks nå!

Fotokurs

 

Er du klar for noe nytt? Bli med på online fotokurs for Proffe mobilder!

Dette er et onlinekurs du kan ta hjemme i din egen stue, ta kontakt med meg om mer informasjon.Jeg har også fotokurs for bedrifter ute på arbeidsplassen din om det er med mobilkamera eller speilreflekskamera så kan jeg tilpasse behovet dere trenger.

Jeg har hatt mange fotokurs for nybegynnere og videregående hobbyfotografer og etablerte fotografer. Kurs for å lære deg å fotografere manuelt med speilreflekskamera samt redigering i programmet Photoshop.

98

 

 

Tidene endrer seg raskt og siden jeg har fått så mange forespørsler om hvordan man kan ta bra bilder med mobilkameraet, har jeg nå utviklet et online fotokurs som heter Proffe mobilder (i første omgang blir det for iPhone og mobiler med Androidsystem). Jeg gleder meg veldig til å vise deg og ikke minst få lære deg hvordan du kan ta så mye bedre bilder med et kamera de fleste av oss går rundt med i lomma hele tiden.

I mitt onlinekurs for mobilkameraer vil du for eksempel lære deg å fotografere bedre i dårlig lys, ta gode selfies og produktbilder, geniale apper som forbedrer bildene dine, lage collager, og putte tekst på bildene. Vil du vite hvordan du kjapt kan redigere huden til å bli strålende med et par tastetrykk? Svaret finner du i kurset.

Isteden for å sitte lenge og jobbe i diverse redigerings programmer via Mac/ pc i programmer som PIC MONKEY eller Photoshop, så kan du kjapt gjøre mange av de samme metodene på telefonen din. Tidligere brukte jeg for eksempel lang tid i programmet Photoshop for å lage collager, nå kan jeg gjøre dette på smarttelefonen min på et par minutter. Vil du lage fengende tekster, og bilder som skiller seg ut på sosiale medier? Og du tror du må kunne de kompliserte programmene på data maskinene din? Ikke nå lenger, jeg skal vise deg hvordan!

Jeg har vært flere ganger på Tv2 God Morgen Norge og lært bort noen få triks for hvordan man kan få bedre bilder med mobilkamera. Hvis du vil ha noen tips så klikk på linkene under her.

Fotograf Mona Nordøy på TV2 God Morgen Norge

Fotograf Mona Nordøy på TV2 Del 2.

Fotograf Mona Nordøy på TV2 God Morgen N julen 2015

DETTE KAN GJØRES PÅ MOBILEN DIN NÅ og dette er bare begynnelsen, det er derfor jeg synes dette er så REVOLUSJONERENDE SPENNENDE. Kvaliteten på bildene på mobilen er fortsatt ikke optimal som et kamera, men som sagt, om ikke lenge vil det være det.

Vil du også være med på denne spennende utviklingen og lære deg hvordan du optimalt kan ta de beste bildene med mobilen din? Skriv deg opp på listen min og jeg skal sende deg mer informasjon om kurset når det nærmer seg.

Kurset tar utgangspunkt og viser deg hvordan jeg jobber med min iPhone og hvordan det samme kan gjøres med Androide. Jeg går ikke igjennom selve kamera til din mobil men har valgt meg ut to kamera apper som går til Iphone/Androide. Kurset er for alle med en Iphone 4S eller nyere alt ettersom hva slags telefon du har. For Androide må du ha 4.0.3 versjonen eller nyere versjon. Redigeringsappene jeg underviser i fungerer for disse typer iPhone og Android.  Jeg er INGEN ekspert på mobiltelefoner generelt, men jeg KAN foto og har så lyst til å lære deg å ta bedre bilder med DIN mobiltelefon.

Ivrig etter å komme i gang allerde?

Få mine hemmelige triks for å ta de råeste bildene med mobiltelefonen din – idag, skriv deg opp på lista som du finner både øverst og nederst på siden!

 

Les om mer om Proffe mobilder her.

Ønsker deg en knipsende fin dag!


Lyst til å ta råstilige og proffe bilder med mobilen din?
Få mine hemmelige triks nå!