Lyst til å ta råstilige og proffe bilder med mobilen din?
Få mine hemmelige triks nå!

Gründerfoto

Er du gründer og ønsker deg profesjonelle bilder som reflekterer ditt image og brand?

Det er viktig at du er klar over at du som gründer er et brand i kraft av din egen person. Dermed blir det ekstremt viktig å få frem det riktige imaget av deg gjennom profesjonelle bilder: Du skiller deg ut fra mengden, og fremstår som unik. Du blir tydelig og synlig. Bildene gjør at du fremstår langt mer profesjonell og gjør at kunden er villig til å betale mer for dine tjenester og du blir mer attraktiv på markedet. Får mer relevante og interessante arbeidsoppgaver, da ditt talent blir synliggjort. Profesjonelle bilder fremstiller deg som stjernen i nisjen din, og du blir kjent langt utover din målgruppe.

grund1

 

Det første som drar oppmerksomheten til kunden er bildene av deg

De er blikkfanget. Profesjonelt tatte bilder bringer frem følelser, assosiasjoner, gjenspeiler imaget ditt, danner ønsker om noe man vil være eller ha og skaper dermed et behov hos kunden om at nettopp DEG vil hun/han ha kontakt med og kjøpe tjenester fra.  Undersøkelser viser at hvis kunden opplever gode følelser ved å se på bildene dine,  øker sjansen for salg med sytti prosent. Det spiller liten rolle hvor mye penger man bruker på markedsføring, konsulenttjenester, merkevarebygging og webdesign hvis bildene for eksempel er amatørmessig, ikke reflekterer brandkvalitetene, tatt av en fotograf som ikke legger vekt på imaget ditt, er uskarpe, utdatert, tatt i uheldige vinkler, umoderne eller er for mørke. Kundens tillitt til dine tjenester raser sammen som et korthus når bildene dine utstråler alt annet enn budskapet og imaget ditt. Når blikkfanget viser noe helt annet enn det du kommuniserer muntlige og skriftlig blir kunden forvirret og skuffet, og forvirrete kunder forsvinner tvert.

RESULTATENE DU OPPNÅR MED MEG:

 • Bildene er en grunnleggende del for å bli en gjennomført og sterk merkevare som gjør at folk vet hvem du er og de vet nøyaktig hva de kan forvente av deg. Du blir tydelig og kraftfull, slik at du får det omdømme du vil ha. Ved at du har tydelige bilder som gjenspeiler imaget ditt tar forbrukeren raskere beslutninger om å ville jobbe sammen med deg.
 • Gjennom bildene henter jeg frem din unike personlighet, slik at du skiller deg ut fra mengden. En av mine største styrker er å få deg til å slappe av og synes at det er gøy å bli fotografert. Når du er naturlig og deg selv foran kameraet oppnår du magiske bilder som trekker frem dine unike sider, dine styrker og personlighetstrekk og særegne karakter. Unike bilder gjør at du tiltrekker deg kraftfulle, herlige kunder og tilhørere som du vil ha og digger, dermed har du det gøy, føler glede og elsker jobben din.
 • Bildene gjør at du fremstår som profesjonell, slik at du oppnår raskere økonomisk frihet og når ut til flere, får høyere inntjening og blir mer attraktiv, fordi folk forstår hvor unik du og det du tilbyr er.
 • Bildene hjelper deg til å skape deg til en personlig merkevare som gjør deg unik i din nisje, slik at du oppnår å bli den foretrukne og selveste stjernen blant kundene/ tilhørerne/ fans/ media og dermed når du ut med budskapet ditt til Norges land.
 • Bildene former imaget ditt og verdiene som du skal utstråle, slik at kunden opplever det fulle spekteret av assosiasjoner som sympatier, følelser, ønsker, status og behov som oppstår når den blir eksponert for bildene dine.
 • Jeg hjelper deg å løfte deg og businessen din til neste nivå vha rågode bilder.
 • Jeg hjelper deg til å bli visuelt sterk på sosiale medier. Nå for tiden knytter vi nettverk på tvers av landegrenser, vi har kommunikasjon og selger produktene våre online med mennesker vi aldri møter, derfor er det viktig at mottager får et rask og tillitsfullt bilde av deg. At det er kvalitet på portrettet av deg og viser personlige sider.
 • Bildene skaper deg til å bli en levende og personlig merkevare, slik at media og fans blir tiltrukket av hele ditt ekte vesen, som f.eks bilde av en helhjertet latter, glimt i øye, dype tanker, sårbarhet, et herlig smil med et par skjeve tenner. Folk elsker at dyktige folk som deg ikke er perfekte, men viser menneskelige trekk og er ekte de også. Det er tiltrekkende og ”ufarliggjør” en profesjonell og dyktig person som deg.

grund2

BESKRIVELSE AV FOTOGRAFERINGSPROSESSEN:

 • Vi har tett kommunikasjon før selve dagen for fotograferingen. Dette er viktig for å få de optimale bildene som reflekter din personlighet og ditt image. I samarbeid med deg jobber vi frem de optimale visuelle ideene til deg og firma ditt.
 • Gjennom nær dialog på forhånd finner jeg ut hvilke locations som egner seg best for å reflektere din person. Videre bruker jeg mye tid på å tenke ut gode ideer, unike bildekomposisjoner og miljø som vil passe deg og ditt firma aller best.
 • Jeg gjør mye research om deg før jeg skal portrettere deg, slik at jeg har et klart bilde/skisse foran meg hvordan vi skal jobbe best sammen. Jeg tar mine tidligere erfaringer fra magasinverden og det å portrettere kjente mennesker i store tablåer inn i gründerverden.
 • Det er viktig å avklare hva bildene skal brukes til, slik at de blir fotografert korrekt, for eksempel websider, sosiale medier, blogger, presse, brosjyrer og lignende. Da tar jeg høyde for at vi for eksempel trenger ekstra luft rundt bildene for å legge tekst på dem, eller fotografere horisontalt som gjør seg best til timelines.
 • Fargene du har på klærne er veldig viktig, hvis dette skal gjenspeiles i logo eller firmaprofil. Landskap og locations kan også være med på å reflektere firmaets profil og dine egenskaper.
 • At du som grunder har høy kvalitet på bildene av deg selv er viktig for meg å gi deg for å fange oppmerksomheten til potensielle kunder. Hvis du er i startfasen med en ny bedrift eller blogg er den visuelle delen veldig viktig for å vise fort hvem du er.  En forbruker bruker knappe 15 sekunder inne på en webside før den bestemmer seg for å lese mer eller forlate siden, så det er kort tid å fange oppmerksomheten på.
 • Jeg tror at øynene er ditt speil utad. Hvis de viser at du er ukomfortabel med å bli fotografert blir portrettet av deg dårlig. Det er min jobb å sørge for å få deg til å slappe av, trives foran kamera og ha det gøy. De vanligste komplimentene jeg får er nettopp at jeg får mine kunder til å kose seg og ha det gøy under fotograferingen. Jeg ønsker at du skal ha en fantastisk dag sammen med meg. Det er da man skaper magi ved bildene, det er da man gjør noe annerledes så det kan løfte din bedrift frem på best mulig måte.

Jeg gleder meg til å høre fra deg og til få frem dine beste og unike sider i bildene av deg!

grund3


Lyst til å ta råstilige og proffe bilder med mobilen din?
Få mine hemmelige triks nå!