Lyst til å ta råstilige og proffe bilder med mobilen din?
Få mine hemmelige triks nå!

Jobb med meg

Mange ser på meg som en fotograf som portretterer kjente mennesker, «kjendisfotografen» har jeg blitt kalt.  For meg er dette et fjernt og merkverdig begrep. Ja, jeg har fotografert mange hardtarbeidende mennesker som ofte er i media.  Jeg elsker den siden av jobben min, ikke det at disse menneskene er kjente, men at de er dyktige, kreative, spennende mennesker, som jeg har hatt en stor glede og ære av å få portrettere.

Min hverdag er langt fra glamour og røde løpere! Jeg startet som dokumentarfotograf og jobber fortsatt som dette, da dette er en stor lidenskap. Jeg tar også illustrasjonsbilder til bøker, reklamebilder og reportasjebilder til magasiner.

Etter å ha arrangert fotokurs over flere år, har jeg nå tatt steget til å lage et trendy online fotokurs for smarttelefonkameraer som heter Proffe mobilder! Dette gleder jeg meg skikkelig til!

Jeg elsker å jobbe med kreative mennesker som enten er helt uerfarne foran kamera eller har mange års erfaring. Mennesker som har noe de brenner for og som vil at det dem arbeider med  eller har produsert skal fotograferes og fanges på best mulig visuell måte.

Det viktigste for meg i min jobb er å forstå hva du som min kunde vil ha, komme med innspill til ideer til fotografering, men at vi sammen drodler frem glitrende visuelle ideer for å få frem det riktige budskapet i bildene.

Du kan lese mer om hva jeg kan hjelpe deg med på de neste sidene: Gründerfoto, Fotografering, Foredrag og Fotokurs.

moose


Lyst til å ta råstilige og proffe bilder med mobilen din?
Få mine hemmelige triks nå!