Yndlingsbildet kan henge på veggen din og berøre deg hver dag.

Jeg har valgt ut et knippe bilder som skaper stemning og samtaler. Bildene er fra utallige reiser, fotooppdrag og fra turer på jakt etter en magisk stemning å forevige. Ønsker deg en frydefull virtuell galleritur!

Gledelig nyhet!

Jeg kan tilpasse fargene i bildet til interiøret der det skal henge! Har du noen andre særpregete ønsker så kan vi skape det sammen.

Har du funnet et bilde som taler deg rett i hjertet?

Send meg en mail for mer bestillingsinformasjon. Hvert bilde har et nummer på seg sånn at du enkelt kan oppgi hvilket som er din favoritt.

Ta kontakt HER!

Donasjon

10% av salget på kunstbildene går til to hjertesaker: 5% til Stine-Sofie stiftelsen og 5% til studentstipend til datteren til Marion Thomas i Sierra Leone. Under reportasjejobben om krigssituasjonen i SL i 2002 snakket jeg med amputerte mødre. Den unge moren Marion gjorde så stort inntrykk på meg, at jeg lagde en fotoutstilling «Under samme himmel» da jeg kom tilbake til Norge. De 100 000 jeg solgte for ble brukt til å bygge boliger til amputerte kvinner og barn. Marion flyttet inn og fikk en datter hun kalte Mona som jeg donerer studiepenger til og snakker med hvert år.