Ønsker du deg profesjonelle reklamebilder som reflekterer ditt image og brand?

Noe av det beste med jobben som Fotograf er å skape universer for det du promoterer. Å komme med idéer som skaper engasjement og stopp-effekt hos målgruppen. Noe man ikke forventer, men som overrasker, underholder eller fremhever produkt eller tjeneste på en optimal måte, slik at det skaper nysgjerrighet og kundens behov trigges.

I reklame har jeg stort fokus på å fortelle en historie som appellerer til gjenkjennende følelser, drømmer og ønsker hos målgruppen. Sammen kan vi skape gode ideer for deg eller din bedrift slik at vi fremmer det du vil promotere.

COMMERCIAL

«Mona Nordøy er en utrolig dyktig og profesjonell fotograf med bred erfaring i faget og med utdanning fra USA. Hun fanger lyset med kamera sitt, og resultatet blir alltid superbra! For Magnor Glassverk har hun skapt magi med sine fantastiske bilder som blir snakket om. Hun er med på å heve Magnor som merkevare, og vi er stolte over å benytte henne som vår fotograf.”

Lena Klanderud

Markedssjef i Magnor

Ta kontakt for en hyggelig prat om ditt firma og hva du ønsker å formidle til målgruppen din. Jeg tar bildene på ønsket location eller dere kan komme til mitt fotostudio De Dype Skoger på Kongsvinger.

Det er med stor respekt for ditt virke jeg foreviger produkter og tjenester. Jeg foredler følelsene som skal formidles med største presisjon fra min over 20 år lange erfaring som profesjonell fotograf i inn- og utland.

signature work

Album covers

signature work

Commercial projects

Eskoleia

“Det er en drøm å få jobbe med en fotograf som Mona. Ikke bare leverer hun topp bilder, men den utrolige energien og kreativiteten er også noe som smitter over på oss som kunde. Denne gangen ønsket vi å visualisere vår lange historie helt fra 1912. Mona har gode kontakter, og de kom godt med her. Med flotte tidsriktige kostymer, kreativ og dyktig stylist samt fantastisk modell og stjernefotograf, ble det skapt magi!»

Jannicke S. Mykkestue

Markedssjef i Eskoleia

Eskoleias historie startet allerede det året Titanic gikk ned i 1912 og de produserer og designer alle sine produkter på Kongsvinger. Nå var de klare for å visualisere sin lange historie for å bruke som markedsføring hovedsakelig gjennom sosiale medier, men også til en kalender som skulle distribueres til sine forhandlere. Etter mange telefoner og mye «brainstorming» endte vi på stylist Cårejånni Enderud og modell Kathrine Sørland som ble kledd i antrekk fra alle epoker Eskoleia har eksistert. En fantastisk morsom dag sammen med dyktige mennesker!

Mona Nordøy

Krafer Garasjeporter

“Mona er et fyrverkeri av ideer og morsom å jobbe med. Ingenting overlates til tilfeldighetene og det er vel grunnen til at hennes bilder vekker oppmerksomhet langt utover landets grenser. Hun kan også få staute og tøffe karer til å gjøre de utroligste ting. Håper det byr seg en anledning til å jobbe med henne snart igjen»

Trond Fiskerud

Salgs- og markedssjef

«Så får man et fotooppdrag å fotografere garasjeporter… Hva finner man på med en garasjeport? Oppdragsgiver ga meg frie tøyler. Gjør noe kreativt, sa han… Frihet fra kunder er luksus og verdsettes. Man vet ikke hva som skjuler seg innenfor husets fire vegger…ei heller ikke hva som skjuler seg bak en garasjedør! Her spilte vi på overraskelsesmomenter og humor. En utrolig gøyal dag takket være veldig sporty og kule folk som var med!»

Mona Nordøy

Magnor Glassverk

Vi har gjennom en årrekke engasjert Mona Nordøy til fotografering av produktnyheter, designere og glassblåsere. Vi er veldig fornøyde med det gode samarbeidet og de fantastiske bildene som er tatt både i Monas studio, på ulike locations og i glasshytta på Magnor. Produktene skal gi en følelse av hverdagsluksus og feelgood. Dette er Mona Nordøy en mester i. Hun skaper de mest fantastiske bildene som er helt unike og som blir snakket om.

Lena Klanderud

Markedssjef i Magnor

Gjennom en årrekke har jeg vært så heldig å få skape feelgood-bilder for Magnor Glassverk. Det er stas når jeg får jobbe med produkter som jeg synes er rålekre. Det er veldig interessant å visualisere samarbeidene Magnor gjør med spennende kunstnere og kjente designere. Fokuset mitt er å fange inn den gode hverdagsfølelsen som gir oss en opplevelse av luksus og glede i deilige blaff. Som vi fotografer vet er det en utfordring å ta bilder av glass, og derfor er jeg ekstra stolt over at disse bildene blir snakket om.

Mona Nordøy