Ønsker dere bryllupsbilder like unike som dere er –
fortryllende bilder skapt med sjel?

Kjærligheten er det vakreste som finnes! På bryllupsdagen opplever dere den henrivende varmen av ekte kjærlighet som omtyller dere og alle gjestene. Det er magisk når alle kommer sammen og feirer det største av alt. En slik dag består av dusinvis av nydelige øyeblikk, vakre hendelser og omhyggeliggjorte detaljer som er verdt å forevige.

Velg en fotograf som kan kunsten å fange selve bryllupets sjel. En fotograf som forstår deres ønsker og vet hvor hun skal være til enhver tid for å forevige følelsene og atmosfæren. Jeg er vant til å jobbe med reklame, reportasjer, kunst og portretter i mine 20 år som fotograf, så jeg skaper ekte, varme og kjærlige bryllupsbilder som balanserer mellom kunst og virkelighet.

signature work

Portrait projects

Julie & Magnus

I dag sitter vi igjen med akkurat hva vi søkte, menneskene, blikkene og de ladede øyeblikkene – en strålende dag, herlige levende minner. Mona, vet hva som skal til for å fange publikum og brudefølge. Det er ikke en fotosession, det er en opplevelse full av liv, latter, tilstedeværelse og forståelsen av å forevige de store og små hendelser under dagen. Hun ser det, hun fanger det – tusen takk Mona! Vi er så stolt!

Magnus og Julie

Kjære kommende herrer og fruer – la minnene leve til evig tid!

Det å ha en profesjonell fotograf til større deler eller hele bryllupsdagen er veldig viktig. Mange tenker kun på å ha det til brudeparportretter. Men tro meg, det å forevige hele dagens minutter og timer til evig tid gjør at du kan ha med deg de magiske minnene og den kjærlige stemningen hele livet.

Det skjer også mye gøy og spennende blant gjestene og du kan få se følelser og gester som du ikke fikk med deg på selve dagen. Jeg har ikke tall på hvor mange jeg har møtt som forteller hvor mye de har angret på at de ikke booket noen som kan håndverket fotografi og har erfaringen av det å være bryllupsfotograf til den store dagen.

Dere skal nyte denne store dagen med senkede skuldre, minner og øyeblikk skal fanges på kort tid slik at dere i etterkant kan minnes den slik den ble opplevd. Dere skal sitte tilbake med bilder så fantastiske at dere vil ha dem forstørret på veggen, minner fra en dag som de fleste planlegger lang tid i forveien, men som går så veldig fort forbi.

En av de viktigste oppgavene til en fotograf er å få de du skal fotografere til å slappe av og være naturlig foran kamera. Dette er noe jeg ofte får tilbakemelding på som fotograf, at selv om de fleste hater å bli fotografert slapper de av foran mitt kamera og får en morsom opplevelse og dag.

Kontakt for en hyggelig prat om bryllupsplanene deres og praktisk informasjon. Gleder meg til å høre fra dere!

Mona Nordøy

Merete og Oddbjørn

Å velge Mona som fotograf på vår store dag, er den beste avgjørelsen i bryllupsplanleggingen (foruten valget av ektefelle da!). Selv om det pøsregnet, fant hun på så mye kreativt og artig, at bildene egentlig ble enda mer personlige og spesielle. Også de mest foto-sjenerte i gjengen ble sjarmert, trygge og varme i trøya av Mona sitt sprudlende engasjement, og bildene ble fantastiske fordi alle strålte! Vi er så fornøyde, og kan varmt anbefale en proff fotograf som man kan stole hundre prosent på. Det gjelder ikke bare det fototekniske, men også service og oppfølging fra a til å.

Merete og Oddbjørn

Ønsker du å vite mer om bryllupsfotografering?
Legg igjen mailen din så sender jeg deg all informasjon.

BONUS! Monas beste bryllupsfototips!

Lykke til med planleggingen!