Ønsker du deg profesjonelle gründerbilder som reflekterer ditt image og brand?

Som gründer er du et levende brand i kraft av din egen person. Vi tar en grundig samtale sammen og jeg gjør videre undersøkelser for å vinkle tema og skape bilder som skiller deg ut fra mengden, sånn at du fremstår like briljant som du er.

Bildene tydeliggjør og fremhever dine kvalifikasjoner og personlighet på den måten du ønsker å fremstå, og presenterer deg og din bedrift på en optimal visuell måte.

signature work

Gründer­pakke

«Den energien og gleden du har for yrket ditt står det respekt av. Du ser de du fotograferer og frembringer det vakreste i kundene dine. Super variasjon i omgivelser og ideer og det flotte forarbeidet! Du fikk meg til å føle meg som en dronning den dagen og det var lett å ha det gøy og slappe av sammen med deg”.

Monica Eriksen Norum

Bildene hever deg og businessen din til neste nivå

Skreddersydde personlige brandbilder gjør deg visuelt sterk på nett og på sosiale medier. Nå for tiden knytter vi nettverk på tvers av landegrenser, vi har kommunikasjon og selger produktene / tjenestene våre online med mennesker vi aldri møter, derfor er det viktig at mottager får et rask og tillitsfullt bilde av deg.

Bildene bringer frem den levende og personlige merkevaren du er. Jeg vil nøye forklare deg hvordan vi kan legge opp fotodagen din, slik at vi sammen skal skape sterke og gode portrettbilder av deg og det du jobber med.Det er min jobb å få deg til å slappe av foran kamera og jeg er godt vant med at de fleste absolutt ikke liker å bli fotografert.

signature work

GRÜNDER PROJECT

Anne Marte Sneve

“Jeg har fått samarbeide med den BESTE fotografen jeg noen gang har jobbet med, Mona Nordøy. Fotoopptaket i Mexico ble en opplevelse jeg aldri vil glemme, med «rægging» i golfbil, tett tidskjema, mye humor og latter. Tusen takk for bildene til boka Styrkebibelen for jenter!»

Anne Marte Sneve

“Det er alltid en drøm å gjøre fotoshoot i utlandet. Gleden var stor over å få reise sammen med fantastisk dyktige – og sterke – Anne Marte til Mexico og ta bilder for den rå boken hennes Styrketrening for jenter! Vi fikk oss noen ville opplevelser og mye artig skjedde underveis. Vi planla til minste detalj hva vi ville illustrere før vi reiste, og så var det bare å kjøre på…med blant annet golfbil i krappe svinger!»

Mona Nordøy

Tribus

«Vi opplevde at Mona viste en eventyrlig evne til å bruke naturlig lys, skygge og refleksjon i bildene. Hun hadde en egen evne til å se «helheten» i motivet. Når hun veiledet oss var hun presis, konkret og det var lett både for barn og voksne å forstå hva hun forventet av oss. Hun klarte å holde barnas motivasjon og glede oppe hele dagen, og klarte å fange deres oppmerksomhet og fokus. Mona var genuint nysgjerrig på firmaet vårt. Vi følte at vi var «sammen om det». Dagen vår med Mona ble en magisk dag!”.

TRIBUS

“Det er en sann glede å få skape bilder for gründere som har investert så enormt mye tid og ressurser for å lage et gjennomført brand. Disse damene imponerte meg med deres engasjement for våre små barn sin språkutvikling og de har hatt dedikert fokus på barnets opplevelse av produktene hele veien. For meg ble det en fryd å komponere sammen brandfargene som går igjen i klærne og omgivelsene, og å la dette få glitre i lyset.»

Mona Nordøy

Gry Hammer

«Jeg elsker å jobbe med Mona og gjort det ved flere anledninger. Hun har skapt bildene til boka Den Moderne Jeger. Hun er faglig dyktig som få- og hovedårsaken til at jeg liker å jobbe med Mona, gang på gang, er fordi hun alltid leverer, er ydmyk og samtidig ærekjær – og har en arbeidsmoral som jeg opplever er en mangelvare i vår tid. I tillegg bryr hun seg genuint om meg som menneske. Og til tross for at vi begge er fagnerder på ulike felt, så blir det mye latter i løpet av en arbeidsdag.»

Gry Hammer

“Kunder som kommer igjen og igjen er den beste bekreftelse på at de elsker det vi skaper sammen på fotodagen. Jeg blir så begeistret over gründere som Gry, som forkynner sine kunnskapsrike meninger som en stødig frontfigur som brøyter vei til tross for motstand. Det var utrolig givende å planlegge illustrasjonene til boken «Den moderne jeger» og vite at jeg var en del av noe stort og viktig. Vi trenger stemmene til ekte og modige gründere!»

Mona Nordøy

APRIL design

“En dag på fotoshoot med Mona var gøy og inspirerende! Ingen av oss er spesielt glad i å stå foran kamera, men Mona har en væremåte som gjør det lett å senke skuldrene. Hun ser med en gang hva som fungerer og gir tydelig instruksjon. Mona er profesjonell til fingerspissene, positiv og ikke minst kreativ. Resultatet er et løft, og vi tror det gjør en stor forskjell for presentasjonen av oss på vår nettside».

April design

«Det er alltid herlig å jobbe med gründere i den kreative bransjen. Vi har en felles tilnærming til det å tenke rundt hvordan visualisere merkevarens budskap. Siden vi kommer fra ulike visualiseringsmidler ble det ganske spennende å jobbe sammen. Vi fant raskt hvilken retning vi ville gå og det ble en nydelig dag. April Design er et lite og effektivt designbyrå som består av erfarne designere som har vært ansvarlige for en rekke store utviklingsprosjekter. Etter spennende år i designbransjen i både Oslo og Milano, slo de seg sammen og dannet April Design.”

Mona Nordøy