«A strong portrait is how you are able
to capture the look in one’s eyes.
Mirror of the mind.»

Photographer Mona Nordøy

Profesjonelle bilder illustrerer ditt image og din unike personlighet på et øyeblikk

La bildene tale for deg og vise hvor dyktig du er!
Profesjonelle bilder er en essensiell del av prosessen med å binde et hav av følelser, image og renommé til en persons navn. Bildene gjenspeiler ditt unike sett av kvalifikasjoner, styrker, viktige personlige egenskaper og verdier som skal gi en verdi for målgruppen din.

Bildene blir en måte å avklare og kommunisere hva som gjør deg unik, annerledes og spesiell, det representerer hva som er autentisk med din personlighet og karakter. Bildene gir en lovnad om hvem du er og hva du kan utrette. Disse verdiene som forbrukeren opplever å få ved å se på deg, er de mer enn gjerne villige til å betale for, og fortelle videre om.

signature work

Portrait

“Det er sinnsyke bilder du tar og du har klart å fange mange av mine sider i portrettene av meg. Jeg blir helt varm av komplimentene dine mens du fotograferer og returnerer de tilbake for dette handler om å se og bli sett og å gi og ta. Og du gjør noe psykologisk i tillegg til jobben din som gjør at det er lov å tørre!! Der er du en ener Mona Nordøy. Tusen TAKK. Det er fint å bli sett og jeg er utrolig stolt av å jobbe med deg.»

Dennis Storhøi

Skuespiller

Bilder er blikkfang!
Det første som drar oppmerksomheten til kunden er bildene av deg før de leser teksten, eller hører musikken, eller ser filmen. En av mine største styrker er å få deg til å slappe av og gå fra å hate til å synes at det er gøy å bli fotografert. Når du er naturlig og deg selv foran kameraet oppnår du magiske og tiltrekkende bilder.

Vi har tett kommunikasjon før selve dagen for fotograferingen. Jeg bruker mye tid på å tenke ut gode ideer, unike bildekomposisjoner og miljø som vil passe deg og ditt firma aller best. I samarbeid med deg jobber vi frem de optimale visuelle ideene, og finner hvilke locations som egner seg best for å reflektere din person. Gleder meg til å høre fra deg!

«Mona har en fantastisk evne til å få frem det beste uttrykket mitt. Både med lys og plassering. Vi har det alltid fryktelig hyggelig og jeg føler meg alltid så ivaretatt, i fokus og faktisk også fin når Mona setter igang med kameraet!! Mona har tatt alle mine kolleksjonsbilder for Magnor Glassverk helt siden min første lansering tilbake i 2012.»

Halvor Bakke

signature work

Portrait projects

Beth Hart

musician

“I can’t believe how amazing these pictures are, I think they are the best of my career. I had a wonderful time with you and never so much fun on any other shoot. Thank you so much. If you’d be willing to work with me on some other concept for the next record I would LOVE that.»

Beth Hart

Platedirektøren slaktet ideene mine og ville avlyse hele den gedigne Hollywood size-shooten kun dager før!

Heldigvis kom Beth Hart sin manager på banen, og vi gjennomførte shooten. Den ble så vellykket at plateselskapet og managementet måneden etter endte opp med å lage musikkvideoen til Beth Hart på samme location jeg hadde plukket ut og basert på mine ideer. Dette er den største foto produksjonen jeg har stått ansvarlig for og fotografert. Mange måneder med planlegging og jobb i etterkant. Det var en beintøff periode med masse lærdom jeg ikke ville være foruten og ikke minst en veldig fornøyd artist.

Mona Nordøy

Guro Fostervold Tvedten

“Jeg fikk en veske. Håvard fikk Mona. I morgengave. En morgengave som skulle dokumentere en familie som den gang var tre. Å ta med seg en baby på et halvt år til fotografering krever mye av foreldre. Men det krever enda mer en god fotograf. Vi kunne ikke hatt en bedre person til jobben enn Mona. For Mona Nordøy er ikke bare en fantastisk fotograf. Hun er også en vennlig, energisk og behagelig person å ha rundt seg. En som ser muligheten og ikke begrensninger, som har eminente menneske-egenskaper, som får objektene til å slappe av og føle seg sett på en måte som gjør at det beste og det ekte kommer frem på bildene. Jeg kan varmt anbefale Håvards morgengave til andre»

Guro Fostervold Tvedten

En reise til Madrid gjorde meg om til en morgengave!

Guro Fostervold bodde sammen med sin kjære håndballspiller Håvard Tvedten utenfor Madrid, og jeg dro sammen med en journalist fra KK for å oppleve deres Madrid sammen med dem. Vi tilbrakte to supre dager sammen. Noen dager etter hjemkomst ringer Guro meg og forteller om store planer om giftermål og baby. Guro ønsket å gi MEG i morgengave til sin fotointeressert Håvard..(kremt)…mine fotokunnskaper og en photoshoot med meg. Da den skjønneste babyen hadde fått seg noen måneder her på jord kom de alle tre til Kongsvinger hvor vi hadde to superkule dager. Det var en vakker opplevelse å forevige disse love birdsene på livets vei!

Mona Nordøy

Behind the SCENES

Bli med backstage og opplev hvordan din fotodag kan bli med Monas skapende kraft.