Bli en strålende
MOBILFOTOGRAF
sammen med meg

Bli den beste Mobilfotografen, og presenter deg selv eller din bedrift visuelt på en profesjonell måte!

Kom på Fotokurs Proffe Mobilder på Kongsvinger Festning og i mitt studio, De Dype Skoger Fotostudio, hvor det bugner av stilleben for anledningen, stylet av blomsterdekoratører og stylister og lær å ta proffe mobilder! Velkommen!

Lær å ta fantastiske bilder med Mobilkamera i de dype skoger på Kongsvinger. Jeg har blant annet holdt flere fotokurs på God Morgen Norge på TV2, og utallige kurs utenom.

Dette kurset er for deg som vil lære deg å fotografere bedre med kameraet du har med deg overalt, nemlig mobilkameraet.

Du vil lære om fotolyset, komposisjon, fokus, vinkler, selfies, portrett, redigerings-apper, bilder på sosiale medier, stemningsbilder og til det å skape spektakulære landskapsbilder.

Det å fortelle en historie ved hjelp av bilder, slik at du kan gjengi det du har opplevd med bilder på en optimal måte. På dette kurset vil du lære at det er DU som er sjefen over kamera og ikke motsatt. Du bestemmer om bildet ditt skal være lysere eller mørkere og hvilke farger bildet ditt skal ha.

Hvis du har en jobb hvor du trenger å være aktiv gjennom sosiale medier eller en online business, så er gode bilder en av de viktigste faktorene for å tiltrekke nye kunder og skape salg eller trafikk dit du ønsker.

Ta bedre portretter

Noe av det viktigste for å skape gode portrettbilder er dialog med den som blir fotografert. Videre må du alltid huske på LYSET! Hva slags lys du fotograferer i og retningen det kommer fra.

Jeg glemmer aldri da jeg først begynte å fotografere. Jeg ville så gjerne fange og skape det jeg så med øynene mine, men jeg klarte ikke å fange det til film. Komposisjonene var rotete og lyset ble aldri fanget slik jeg ønsket det. I 20 år har jeg jobbet på fulltid som fotograf. Jeg tar med meg min erfaring, men også minnene om den gang jeg selv syntes det var utfordrende å skape de gode bildene, inn i mine workshops.

Det å få dele og lære bort min kunnskap opplever jeg som veldig meningsfylt. Å dele fotoglede med andre likesinnede, uansett om man har fotografert lite eller mye, er GULL. Flere tidligere kursdeltakere har blant annet blitt mine fotoassistenter og flere jobber i dag som fotografer. Det å få tilbakemeldinger om at det hele begynte på en av mine fotokurs er en STOR GLEDE for meg.

Produkt eller de små detaljer

Hvis du har en bedrift og er aktiv på sosiale medier er det viktig med gode bilder. Gå nærmere motivet ditt. Eksperimenter med forskjellige vinkler for mer unike bilder. Bruk ledende linjer i motivet ditt for sterkere motiv og dybde. Skål!

Hvorfor velge Fotokurs Proffe Mobilder ?

Du liker å fotografere, men får ikke alltid frem det du vil vise med bildene dine.

Du vil i løpet av bare en dag lære på en enkel måte hvordan du skal ta bilder til bruk på jobb eller privat med mobilkamera ditt, slik at bildene blir visuelt sterke og gode.

Du får tilgang til en lukket Facebook-gruppe for kursdeltakere som er glad i foto, slik at du i etterkant kan stille meg spørsmål eller få innspill og idéer fra andre kursdeltakere. Dette er GULL!

Du får lære av en profesjonell fotograf som har mange fotokurs bak seg og vet hvordan man skal skape de gode bildene med enkle grep.

Du ønsker å ta produkt og detaljbilder som selger og får oppmerksomhet. Du er mye på farta og har derfor bare mobilkameraet for hånden til å dokumentere dine eller firmaets hverdagsøyeblikk, og det er da viktig å lære hvordan man kjapt tar mye bedre bilder for at du kan formidle budskapet ditt.

Du vil lære deg de beste foto-appene som vil forbedre bildene dine veldig. Lære enkle hjelpemidler når det kommer til for eksempel lyssetting, fargegjengivelse, slik at du slipper å kjøpe inn masse dyrt fotoutstyr.

Du, Mona. Du som fotograf, kursholder, person. Du er i særklasse, på alle vis. Du gjør meg glad.

NLP Coach

Trine Ålstedt

Tusen takk for supert kurs hos stjernefotografen. Detaljer, lys, vinkler, ideer… Lærte så mye!

Filmregissør

Mona F Bertheussen

Tusen takk for en megainspirerende dag i det FANTASTISKE huset deres Mona.

Konsulent

Gøril Solheim

Har lært mye om lys, komposisjon, apper, latter og lave skuldre. Lærer av den beste.

Interiør designer

Christine Fikseaunet

Kursinnhold

  • Innstilling av kamera.
  • Funksjoner og effekter.
  • Fotolys.
  • Komposisjon, fokus, fotovinkler.
  • Fotooppgaver med stylede fotosett/ stilleben, slik at du får fotografert mens jeg gir deg veiledning.
  • Hvordan fotografere portrett og selvportrett.
  • Produktfoto.
  • Fortelle en historie ved hjelp av bilder.
  • Geniale foto-apper og hvilke som er best og hvordan disse virker.
  • Samt mine personlige triks for å skape de beste bilder.

Løft bildene dine til nye høyder og profesjonell kvalitet.

Det er foreløpig ingen ledige plasser på kurset.

Vil du være den første til å vite når jeg åpner for påmelding igjen, kan du legge igjen mailadressen din under, så gir jeg deg beskjed.

Venteliste

Jeg vil vite først når kurset åpner for påmelding.

Dette kurset holdes på Kongsvinger Festning og i mitt Fotostudio, De Dype Skoger Studio, Kongsvinger.
Betalingsfrist er 4 uker før kursstart.
Bindende påmelding. Venteliste er ikke bindende.

Gleder meg masse til nye kurs og ikke minst å bli kjent med deg.

Kontakt meg HER hvis du har spørsmål.

Ser frem til å høre fra deg, klem Mona.

PhotoTips
by
Mona Nordøy