Påmelding stenger om:

  0  4
Dager
:
 
  0  5
Timer
:
 
  1  9
Minutter
:
 
  1  2
Sekunder

You missed out!

Fotokurs for Mobilfotografen
med Fotograf Mona Nordøy

Bli den beste mobilfotografen sammen med meg.

Du vil skille deg ut på sosiale medier med gode og oppsiktsvekkende bilder.

Du vil lære deg å bruke mobilkamera slik at bildene dine blir så mye bedre.

Du elsker å fotografere, men bildene dine blir ikke slik du drømmer om.

Du ønsker å tiltrekke deg fler følgere og kunder gjennom gode bilder.

Du ønsker inspirasjon og kunnskap til å løfte bildene dine slik at de ser profesjonelle ut.

Spar tiden din.
Få inspirasjon og kunnskap til å løfte bildene dine til nye høyder nå!

DU FÅR LÆRE OM VERKTØY OG APPER SOM FORANDRER BILDENE DINE.

Du får lære å fortelle en historie og løfte bilde med redigering.

FØR
ETTER

Grunder, forfatter, journalist Kathrine Aspaas

Kjenner du deg igjen i dette?

Jeg ønsker å skape bilder som skiller seg ut, men dette synes jeg er veldig vanskelig. At jeg selv kan fotografere slike type bilder som jeg selv blir inspirert av, på sosialemedier.

Jeg får rare farger og mørke bilder. Jeg klarer ikke å fotografere bildene slik jeg ser det med øynene mine.

Komposisjon er vanskelig, motivene blir ofte kjedelige da jeg fotograferer,  slik at jeg ikke når ut med budskapet mitt.

Jeg vil lykkes med foto, men synes det med lyset og vinkler er veldig vanskelig.

Fotografering av mennesker er utfordrende og jeg liker ikke å fotografere meg selv, da dette sjelden blir bra.

Jeg har ingen ideer og inspirasjon til å ta gode bilder, slik at jeg kan presentere merkevaren og brandet mitt optimalt.

Jeg er glad i å være på tur og fotografere landskapet, men jeg klarer ikke å fange det jeg ser og opplever til foto,  bildene blir ensformige og livløse selv om jeg står på toppen av en spektakulær utsikt. Jeg vil bruke gode stemningsbilder på bedriftsprofilen min.

Jeg har en jobb hvor jeg kjapt må legge ut gode bilder på sosialemedier, men har ikke fremdriften eller nok kunnskap.

Jeg er ikke så teknisk, så jeg synes det er vanskelig å forstå  redigering.

Jeg vil hjelpe deg å snu dette!

Sammen kan vi få til dette resultatet:

Med disse fototipsene vil du skape innhold som skiller deg ut fra mengden.

Du får forståelse for hvordan du skaper bedre og iøynefallende bilder som oppnår spredning og engasjement.

Du forstår hvorfor bildene dine får rare farger du ikke ser med øyet, men nå kan du korrigere dette. DU BESTEMMER om du vil at bilde ditt skal være lysere eller mørkere.

Du har fått konkrete tips via filmer og illustrasjoner, hvordan bedre komposisjon kan løfte bildene dine. Du kan skape STOPP effekt og engasjement på bildene dine.

Du kan ta bedre bilder av deg selv eller andre, om det er til din bedrift eller på privaten. Følger du tipsene mine i kurset, vil dine profilbilder på sosialemedier se mye mer profesjonelle ut. Vi mennesker tiltrekkes av andre mennesker, med en gang du ser et nært ansiktsbilde av noen som ser mot deg, er det noe som får oss til å se tilbake. Vi stanser opp, og bruker oppmerksomheten vår for å se hva innlegget handler om.

Du kan skape bedre interiørbilder av hytta di, et vakkert bord, produktet, tjenesten du skal selge, et stilleben eller kanskje en vase med vakre blomster. Du har fått inspirasjon, tips og forståelse.

Du har fått enkle verktøy som gjør at du nå kan styrke landskapsbildene eller feriebildene dine. Fortelle en visuell historie, om det er for deg som grunder eller til privat bruk. Mennesker i et miljø, f.eks en person i en vakker solnedgang. Bilder som skaper følelser og emosjoner, som igjen kan skape stopp effekt og nysgjerrighet.

Du har ansvaret for sosialemedier i din bedrift. Du har fått kunnskap, verktøy og inspirasjon til å skape bedre bilder. Dette øker engasjementet, skaper mer trafikk til bedriften, om produkt eller tjeneste.

Du kan enkelt redigere bildene dine på telefonen, slik at de nå løftes på lys og farger som igjen gjør at de ser mer profesjonelle ut.

Drømmer du om å skape bedre bilder?

Du vil lære hvordan man redigerer bilder, så man skaper STOPP effekt.

FØR
ETTER

Grunder, lege og veileder Cecilie Foss

TA ACTION NÅ!

Start din fotoreise sammen med meg i dag.

Grunder av Sportygården, Anne Marte Sneve

I kurset får du lære triksene for å forstå

lyset,

slik at du kan ta bedre portrettbilder.

Hvem er jeg?

Jeg bor i Kongsvinger sammen med familien min og har jobbet som profesjonell fotograf i over 20 år.

Jeg er utdannet fra Art Center College of Design, Los Angeles USA.

Jeg jobber innenfor media, reklame, musikk, dokumentar.

Jeg har holdt mange foredrag og fotokurs, både for speilreflekskamera og mobilkamera. Det har blitt mange tusen kursdeltakere, som jeg har hatt gleden av å dele min fotokunnskap med.

Det inspirer meg VELDIG å få dele min erfaring som fotograf. Jeg husker godt hvor vanskelig jeg syntes foto var, den gangen jeg begynte å fotografere. Jeg ønsket å ha noen å lære fra og ikke minst rådføre meg med.

Derfor holder jeg fotokurs, slik at DU kan bli en bedre fotograf og at vi sammen skaper fotoglede med gode bilder.

Jeg har ved flere anledninger vært på God Morgen Norge TV2, og lært bort nettopp dette: Hvordan man kan bli en bedre mobilkamera fotograf.

Fra God Morgen Norge TV2

Jeg brenner for å lære bort faget mitt.

Slik at du får ta del av min fotokunnskap, som igjen gjør at du får bedre bilder raskere.

SÅ HVORDAN FUNGERER DETTE KURSET?

Fotokurset er helt fleksibelt og du følger undervisningen i ditt tempo og når  det passer deg.

Du får tilgang til hele kurset med engang og har det i et helt år! Så du kan se videoene og ta kurset om igjen så mange ganger du vil.

Du blir også medlem i vår Facebook gruppe, Proffe Mobilder. Der kan du legge inn spørsmål, bilder og få hjelp fra meg og de andre «klassekameratene»

Modulene vi skal gjennom

Modul 1

I denne modulen får du lære helt basic enkle innstillinger på mobilkamera ditt, uansett hva slags telefon du har.

Dette kurset går ikke i dybden på alle tekniske innstillinger et mobilkamera har, men lærer deg de viktigste metodene for å få bedre kontroll og skape bilder slik du vil ha dem.

Det handler om fokus, eksponering, komposisjon og mye mer. Du får også lære om de beste fotoappene, som er helt geniale og som skaper magi. De går jeg i dybden på i denne modulen, slik at du på en enkel måte forstår hvordan de fungerer.

Modul 1 har en varighet på ca 50 minutter.

Modul 2

I modul 2 skal du få oppleve LYSET, «To see the light» er noe av det viktigste med fotografering.

Det handler om dagslys, solskinn, blåtimen, blitz, m.m. Jeg vil lære deg hvorfor noen bilder får rare farger, hvis du har opplevd å få portretter som er gule eller grønne? Jeg vil også vise deg hvordan du redigerer disse fargene.

Det er film om kveldsfotografering i Los Angeles til tåkedis i de dype skoger av Kongsvinger. Bildene dine blir MAGISKE da du får forståelse for lyset, og hvor viktig dette er for utrykket ditt. Jeg ELSKER å vise tips om akkurat dette tema.

Modul 2 har en varighet på ca 35 minutter.

Modul 3

Denne modulen «koker» med tips og veiledning, for hvordan du kan bli en bedre portrett fotograf. Slik at du får kunnskapen til å skape de virkelige gode bildene av andre mennesker, om det er av ansatte, familie eller venner. Vil du skape de optimale bildene av deg selv? Her blir det «Selfie Time».

Hvordan skal man «posere» ? Hvilke vinkler og lys skaper de optimale portrettene? Bli med meg på photoshoot sammen med  kjente mennesker og se hvordan jeg jobber.

Jeg vil lære deg om farger, klær og tips til sosialemedier. Hvis du har en bedrift? Hvordan styrke brandet gjennom gode portrett bilder? Du får lære hvordan du kan redigere fargebilde ditt, til et sterkt sort hvitt kunstverk.

Eller hva med en tur til Uganda eller toppen av norske fjell? Det er flere filmer med tips fra forskjellige kontinenter i denne modulen. Lær å skape gode, sterke portretter som fremstiller deg, eller andre slik DU vil.

I denne modulen har jeg også lagd mange bonus filmer til deg. Du får også lære hvordan man kan redigere et ansikt/portrett i fotoapper, jeg anbefaler.

Modul 3 har en varighet på ca 60 minutter.

Modul 4

Her får du lære hvordan jeg skaper mine landskapsbilder. Hvordan fotograferer du en person i et landskap, slik at dette skaper en «wow effekt?» Skap dine egne magiske bilder som du ev kan bruke på sosialemedier eller henge på veggen.

Du vil få kunnskap om komposisjon, det gyldne snitt, beskjæring, vinkler, perspektiv, panoramafotografering eller hvordan fremheve stemningsfull tåke i naturbilde ditt?

I denne modulen viser jeg hvordan jeg redigerer landskapsbilder, slik at de får den ønskede stopp effekten, til mer kreativ redigering som å la det snø på et vinterbilde. Denne modulen er fylt med ekstra bonus filmer til deg.

Modul 4 har en varighet på ca 80 minutter.

Modul 5

Fotografering er historie fortelling og i denne modulen får du tips om hvordan du kan styrke historien du vil fortelle visuelt. Har du et produkt eller en tjeneste du selger? Hvordan bygge opp historien rundt dette, på en optimal og fengende måte?

I modulen får du også lære om produkt fotografering, fra blomster til mat. Jeg tar deg med inn i en interiør butikk, viser utfordringene butikkhaver har med fotografering og hvordan vi kan løse det. Mine tips for bedre interiørbilder, hvordan dekke et bord og fotografere det på best mulig måte.

Hva slags fotoutstyr kan hjelpe deg? Du får lære hvordan redigere inn effekter av lys, til det å legge damp på en rykende varm kaffekopp.

Modul 5 har en varighet på ca 47 min.

Grunder av Journalistskolen Vivian Songe

Noe du lurer på?

Jeg har en gammel telefon, må jeg ha ny for å være med på kurs?

Nei, men du bør ha oppdatert siste versjon av programvaren på telefonen.

Jeg blir med neste gang det er online fotokurs.

Det er 7 år siden jeg hadde online fotokurs, så jeg vet ikke når dette blir satt opp igjen.

Kan jeg gi kurset i gave?

Ja, det er mange som spør og du får da en personlig link med navnet til den som mottar den og et gavekort du kan printe ut hvis du vil.

Når starter kurset?

Du mottar hele kurset med engang du kjøper det, du har tilgang et helt år.

Hvordan fungerer kurset? Får jeg hjelp av Mona?

Du får tilgang til vår lukkede Facebook gruppe, hvor Mona svarer på spørsmål to ganger i uken. Hvis det haster med noe kan du alltid sende Mona en mail.

Jeg er ikke så teknisk, vil jeg forstå inneholdet og redigeringen?

Kurset er lagd slik at alle kan ta kurset uansett teknisk eller ikke, det er grundige forklaringer til hver modul med film, tekst, illustrasjoner og piler. Du kan hele tiden gå tilbake i filmene hvis noe er uklart.

Hvilke plattformer kan se kurset på?

Du kan se kurset på din mobiltelefon, ipad eller laptop. Mona anbefaler laptop eller ipad slik at det er enklere å se det på større skjerm. Det er også fint å teste ut på mobiltelefonen mens du ser kurset.

Hvordan fungerer 100% fornøyd garantien?

Hvis du etter endt kurs ikke er fornøyd? Sender du Mona en mail innen 14 dager etter kurs start, med begrunnelse og forklaring hvorfor du ikke var fornøyd med kurset.

Mona har jobbet i lang tid med dette kurset og er veldig opptatt av at du skal være «happy» med kunnskapen hun deler. Sjekk gjerne all info på siden her og hennes sosialemedia plattformer hvor du også finner info, slik at dere er en god «match» før kurs start.

Ikke la denne sjansen gå fra deg, bli en bedre mobilfotograf i dag!

Grunder & Lege, Anniken Karlsrud.

Lær triksene for hvordan du poserer foran kamera, slik de proffe modellene gjør. Portrettene blir mer naturlig, engasjerende og du skaper tillit.

Påmelding til årets kurs stenger om:

  0  4
Dager
:
 
  0  5
Timer
:
 
  1  9
Minutter
:
 
  1  2
Sekunder

You missed out!

Bli en bedre Mobilfotograf i dag.

Skap bildene du drømmer om.

BEGRENSEDE PLASSER.

Proffe Mobilder Fotokurs

3 måneder ukentlig oppfølging sammen med Fotograf Mona Nordøy.

Bonusfilmer for portrett & produktfoto.

1 år tilgjengelighet på fotokurset.

Læregaranti.

Intro pris til deg nå! Kr 1997,-

Hva har fotokurset Proffe Mobilder gitt tidligere kursdeltagere?

«Jeg ville lære å ta kulere bilder til klinikken min»

Hvis du vil bli flinkerer til å fotografere med mobilkamera, så kan jeg varmt anbefale fotokurset til Mona Nordøy.

Dette kurset var SÅ lærerikt og inspirende!

Det ga meg verktøy til å være kreativ, og ta bedre bilder som jeg nå kan bruke på min hjemmeside og i sosialemedier.

Tusen takk Mona

-Tannlege Tone Strand

«Mobilkamera er et viktig verktøy i min arbeidsdag»

Fotograf Mona Nordøy har fått meg til å forstå hvordan jeg kan utnytte dette verktøyet optimalt.

Hvor viktig komposisjon og lyset er for selfie og matbilder.

Jeg har produsert et online matkurs og er selv avhengig av å ta gode bilder i min arbeidsdag. Jeg hadde ikke klart å lære meg dette på egenhånd. Det hadde i såfall tatt veeeldig lang tid.

Mona er en så dyktig fagperson og hun er RÅ GOD på å formidle fotokunnskap på en enkel måte.

Jeg vil virkelig anbefale dette kurset på det varmeste!

-Kokk & Programleder Charlotte Mohn Gaustad

Påmelding stenger om:

  0  4
Dager
:
 
  0  5
Timer
:
 
  1  9
Minutter
:
 
  1  2
Sekunder

You missed out!

Kvalitetsgaranti

Jeg har lagt sjela og hjerte mitt i dette fotokurset, og jobbet med det i mange år. Samlet de beste fototipsene på mange av mine reiser. Det er viktig for meg at du er «happy» etter endt kurs. Mitt mål er å spre fotoglede, kunnskap og inspirasjon.

Hvis du mot formodning ikke er «happy camper» så får du hele beløpet igjen, da du sender meg en forklaring på mail innen 7 dager fra du har startet kurset. Sjekk gjerne min hjemmeside og Instagram konto for mer info, slik at du og jeg er en god match.